Kalender

The Wild Classical Music Ensemble live in Brest 16/11/18

Festival Invisible

 

 

 

 

 


Optreden Vrijhaven op WOORDZEE 2018

Oostende 22.09/23.09

Kom reizen & dwalen,
in Pöezie & Verhalen
van hier, daar en ver vandaan,
van Oostende tot Ispahaan.

Zondagmiddag om 17.05 in de Kom-op-verhaal-tent.
Meer info:  Woordzee festival 18


Optreden Vrijhaven op Splinters

29 september ’18 om 17.00 en 19.00 uur.
Splinters is een gratis eendaags festival in Kuurne.  Op Hoeve Vandewalle kan je doorlopend terecht voor een portie kunst, kunstzinnige kinderanimatie, een frisse pint en een gedeelde hap aan een bijzonder lange  tafel.

Ons Vrijhaven collectief – Ann Cael, Kenny Callens en Peter Holvoet Hanssen – stelt hun nieuwe bundel ‘Naar Nergens’ voor om 17.00u en om 19.00uur.

Gratis maar verplicht vooraf in te schrijven. Meer info: Festival Splinters 18


Film: Zie Mij Doen

Wij nodigen u vriendelijk uit tot de vertoning van de docufilm ‘Zie mij Doen’ op donderdag 4 oktober 2018 om 20u15 in de Budascoop (Kortrijk). Een initiatief ism Vormingplus MZW

Na de film gaat filosoof Philippe Lepers in gesprek met regisseur Klara Van Es, Prof. Dr. Geert Vanhove (UGent – vakgroep orthopedagogie) en Oskar Stalpaert (woordvoerder Konekt vzw).

Over ‘Zie Mij Doen’

Ward Verrijcken (vrt) omschreef ‘Zie mij doen’ als een “wonderlijke en wondermooie documentaire, over alledaagse heldhaftigheid”. ‘Zie mij doen’ (geproduceerd door Timescapes) won de prijs voor de beste Belgische documentaire op Docville 2018 in Leuven.
Trailer: Zie Mij Doen

Maar er zijn ook kritische stemmen. Organisaties als Grip en Konekt kiezen resoluut voor een inclusieve zorg. Wit.h treedt hen daar in bij. Dit zet de discussie hoe onze samenleving omgaat met personen met een beperking in de verf. Deze avond kadert in het project Bloedtest een walking opera in coproductie van Wit.h met dr. Guislainmuseum, Ugent, Lucca, Vormingplus, Konekt: Info BLOEDTEST